(Foto credit: Rianne Robben. Herdruk van deze foto is toegestaan voor marketing doeleinden en/of schoolprojecten)

Alle informatie en bestanden zijn hier te downloaden.

Korte auteursbeschrijving

Rianne Robben (1998) is geboren in het Drentse Barger-Compascuum. Inmiddels heeft ze haar rechtenstudie succesvol afgerond en ziet ze als au pair meer van de wereld. Zomerburen is haar debuut.

Standaard auteursbeschrijving

Rianne Robben (1998) is geboren in Drenthe, in het dorp Barger-Compascuum. Ze ziet het als haar persoonlijke missie om jongeren te helpen zich niet te laten leiden door onzekerheid. Vroeger werd haar herhaaldelijk verteld dat ze door haar dyslexie nooit een boek zou kunnen schrijven. Inmiddels heeft ze haar rechtenstudie succesvol afgerond en ziet ze als au pair meer van de wereld. Zomerburen is haar debuut.

Lange auteursbeschrijving

Rianne Robben (1998) klom al op jonge leeftijd in de pen. Als kind verslond ze de cowboyboeken van haar vader. Een tikkeltje koppig besloot ze dat verhalen over cowgirls veel leuker zouden zijn, en dat ze die het beste zelf kon schrijven. Rianne ziet het als haar persoonlijke missie om jongeren te helpen zich niet te laten leiden door onzekerheid. Het maakt niet uit wat anderen van je vinden en twijfelen is oké. Vroeger werd haar herhaaldelijk verteld dat ze door haar dyslexie nooit een boek zou kunnen schrijven. Keer op keer zeiden docenten dat ze niet zoveel zou bereiken. Inmiddels heeft ze haar rechtenstudie succesvol afgerond, verscheen haar debuut Zomerburen en ziet ze als au pair meer van de wereld.

Sociale media

Twitter: https://twitter.com/rmcrobben
Instagram: https://www.instagram.com/riannerobben/

Boeken en verkoop

Op dit moment is alleen het debuut Zomerburen van Rianne Robben verschenen. Voor meer informatie over de verkoop van Zomerburen zie hier. De omslag van het boek is in bovenstaand document terug te vinden en te downloaden. De omslag is ontworpen door Bente van de Wouw